Project Almere

Mooi project voor een VvE in Almere waarbij we preventief en projectmatig onderhoud plegen aan het hang en sluitwerk, tochtrubbers, beglazing etc. van 165 woningen. Alles in eigen beheer en uitgevoerd.

Project Bolsward

Bij dit project hebben we de complete gevelbekleding vervangen voor Keralit incl. de windveren en boeidelen.d.

Project Franeker

Bij deze opdracht hebben we de oude keuken verwijdert, nieuwe tegelvloer gelegd en verlaagd plafond er in gemaakt. Nieuwe keuken gemonteerd + een nieuw kunststof kozijn en netjes aangewerkt

Project Gilze

Bij deze opdracht hebben we de hardhouten kozijnen, ramen en deuren mogen leveren. De deuren van de schuur hebben we ter plaatse afgehangen i.v.m. de grootte van de deuren.

Project Harlingen

Bij deze opdracht hebben we de complete badkamer gerenoveerd.

Al het installatiewerk, elektra, tegelwerk, sanitair is in eigen beheer uitgevoerd en zo kunnen we in relatief korte tijd een complete badkamer realiseren en zijn we niet afhankelijk van andere partijen.

Project Ten-Boer

Bij dit project hebben we alle raamkozijnen van de bovenverdieping en van de keuken vervangen.

Project Vlieland

Complete woning gerenoveerd aan de binnenzijde, wanden voorzien van glasvezelbehang, alles in de verf gezet, houten vloeren gelegd en de keuken bij de woonkamer getrokken doormiddel van muurdoorbraak.

Project Zwolle

Bij deze opdracht hebben we de complete achterkant van de woning vervangen voor een pui met openslaande tuindeuren uit eigen fabriek.

Project voordeur Bolsward

Bij een klant in Bolsward hebben we een nieuwe voordeur afgehangen. De voordeur naar wens van de klant gemaakt en voorzien van het nieuwste hang en sluitwerk en RVS deurbeslag.